28. loka 2014

Clojure-workshop mukaan IT-päiville

Clojuren näkyminen IT-päivien ohjelmassa on saanut sen verran positiivista palautetta, että viime tinkaan vielä järkkäsimme tapahtumaan pienen Clojure-intron vasta-alkajille. Sinulla ei tarvitse olla Clojuresta kokemusta, riittää, että haluat oppia alkuaskeleet siitä, mistä on kyse.

Teemu Friskin vetämässä workshopissa keskiviikkona 5.11 klo 13-14.30 käydään läpi Clojuren perusteet ja opetellaan ohjelmointia käytännön harjoitteiden kautta.Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan, mitä funktionaalinen ohjelmointi voisi maistua!

Workshop ei ole osa virallisia trackeja, vaan järjestetään muiden trackien ohessa pressihuoneessa, Marina Congress Centerin ensimmäisessä kerroksessa. Pohjakartta Marinaan löytyy täältä

Etukäteisvalmistelut

Tilaisuudesta saa parhaan hyödyn jos tuo oman koneen mukaan ja osallistuu ohjelmointiin itse. Jotta workshopin aikataulu pitäisi, varmistathan että asennuksesi toimii ohjeen mukaisesti. Asennusohjeet löytyvät täältä

Workshoppiin ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle klo 13 keskiviikkona!

Vetäjästä

Teemu Frisk on ollut kehittämässä kotimaisia älykkäiden sähköverkkojen järjestelmiä sekä toiminut IT-projektipäällikkönä. Hänen kiinnostuksenkohteinaan ovat tehokkaiden työkalujen sekä hyvien johtamismallien tuominen yrityksiin. Tällä hetkellä Teemu etsii uutta projektihaastetta.

Workshoppiin osallistuu myös tietotekniikkakeskuksen Juho Kilpikoski, joka auttelee mm. ympäristön pystytyshaasteiden kanssa.

Ihanaa Clojurointia kaikille!

Anne-Mari Seppola
IT-päivien tuottaja, Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskus
info@it2014.fi

p.s. Onko sinulla halua järjestää omaa workshoppia tai vaikkapa open space-sessiota tapahtumaan haluamastasi aiheesta? Ota yhteyttä info@it2014.fi, niin katsomme, saammeko tilaa järjestymään. Tuossa pressihuoneessa on vielä muutamia vapaita slotteja jäljellä!