30. kesä 2014

Trackeistä

Tämänvuotinen ohjelmarunko rakentuu niiden teemojen ympärille, joista me järjestäjät olemme eniten saaneet toiveita ja palautetta. Tarjolla onkin aiempaa enemmän asiaa konepellin alta, eli luvassa on runsaasti rautaisia aiheita myös teknologiaguruille.

Mitä tapahtui tietoturvatrackille?

Toisaalta osa asioista on niin tärkeitä ja kokonaisvaltaisia, että niitä ei haluttu rajoittaa vain yhteen trackkin. Näinollen rakenne on tällä kertaa matriisimuotoinen. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi mobiiliasiat, tietoturva, ketteryys ja kokonaisarkkitehtuuri on läsnä kaikilla trackeilla mahdollisuuksien mukaan. Voit siis esimerkiksi seurata eri trackien tietoturva-aihetta (etsi ohjelmasta #titu-tagit) tai olla koko tapahtuman vaikka ohjelmistokehityksen trackilla, jolloin kuulet niin tietoturvan, kokonaisarkkitehtuurin, ketteryyden ja mobiilinäkökulman esityksiä. Tämä aihot on merkitty ohjelmaan hashtagein.

Nyt heitämmekin teille haasteen ja pyydämme edelleenkin yhteydenottoja. Haluatko sinä olla mukana IT-päivillä? Olisiko sinulla ideaa tai toivetta aiheesta? Tiedätkö organisaatiossa olevan hyvän puhujan, jonka toivoisit pääsevän ääneen? Haluaisitko tulla demoamaan uutta järjestelmää tai kertomaan kuinka olette palveluitanne toteuttaneet? Myös huonot kokemukset ja mönkään menneet hankkeet ovat kullanarvoisia, sillä samantyyppisiä ongelmiahan me eri korkeakouluissa ratkomme!

Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen info at it2014.fi, kommentoi wikisivuilla tai vaikkapa twitterissä !

Ansku Seppola @AnskuSeppola (IT-päivien vastaava projektipäällikkö)