4. huhti 2014

Verkkosivut julkaistu

IT-päivät 2014 -verkkosivu on julkaistu! Sivuille kokoamme uutisia tapahtuman lähestyessä. Ohjelma on tällä hetkellä luonnos, johon toivomme palautetta ja ehdotuksia

Seuraa meitä, kerro ohjelmaideastasi ja lähetä palautetta twitterissä tai wiki-sivullamme! Erityisesti toivomme ohjelmaideoita!

Visuaalisesta ilmeestä

Visuaalisesta ilmeestä tapahtumassa vastaa Grass Business Oy:n Risto Vauras. Toimeksiantona oli jotain iloista ja ravistelevaa. Sitä myös saatiin! IT on iloinen asia ja IT-päivät varsinkin ovat iloinen ja kiinnostava verkostoitumismahdollisuus. Tätä luonnollisesti on myös visuaalisen ilmeen ilmennettävä.

Kun nyt IT-konferenssista on kyse, lukijaa saattaa kiinnostaa myös toteutusteknologia. Sivuston on teknisesti toteuttanut tämän tapahtuman tuottaja ja HY:n tietotekniikkakeskuksen tietojärjestelmäprojektipäällikkö Anne-Mari Seppola.

Sivu on toteutettu staattisina html-sivuina, toki hyväksi käyttäen staattisten sivujen generaattoria, jotta sivuissa toistuvat elementit on saatu tehokkaasti toteutettua. Toteutus on tehty docpad:n avustuksella eli on staattisen html:n sivugeneraattorilla, joka käyttää coffee scriptiin perustuvia .eco-sivupohjia ja pyörii node.js:n päällä.

Psst. sivun koodit on saatavilla HY:n githubista, jos kiinnostaa!

Lisätietoa: Anne-Mari Seppola, info at it2014.fi