1. syys 2014

Tervetuloa IT-päivien iltagaalaan 4.11.2014!

Seminaarilipun hintaan kuuluu myös pääsy tiistain 4.11.2014 iltajuhlaan! Näytteilleasettajat voivat hankkia ilmoittautumislomakkeen kautta lipun iltajuhlaan. Osallistujat puolestaan voivat lunastaa avecilleen lipun ilmoittautumisen yhteydessä. Iltajuhlan sisäänpääsyyn sisältyy seisova illallinen ja ruokajuomat.

Tiedustelut ylimääräisistä iltajuhlalipuista osoitteesta: info at meetingsmill.fi

Iltabileissä on tarkoitus verkostoitua ja jatkaa mielenkiintoisia päivätapahtuman keskusteluja. Kohotamme maljaa korkeakouluille, IT:lle, kehitykselle ja elämälle! Illallisen jälkeen rentoudumme Coverdrive-bändin tahdissa, jossa loistaa mm. Voice of Finlandin finaalissa häikäissyt Tuuli Okkonen.

Isolla puolella jatkuu tämän jälkeen bileet dj:n tahdissa, alakerrassa puolestaan raikuu karaoke. Kultakurkut siis kehiin ja biletopit päälle! Toisaalta Apollon mainiot ja suuret tilat takaavat myös mahdollisuuden vaihtaa ajatuksia rauhallisemmassakin vireessä, voipa täällä muutaman verkostoitumistapahtumankin järjestää.

Huom: yhteistyökumppanit & näytteilleasettajat: voitte varata juomalippuja ennen tapahtumaa kätevästi suoraan Apollosta. Juomalippuihin on mahdollisuus saada myös yrityksenne logo. Juomalippuihin liittyen, ottakaa suoraan yhteyttä petri.forsstrom@npg.fi 040 560 7345

Anne-Mari Seppola
info@it2014.fi
Tietojärjestelmäprojektipäällikkö, Helsingin yliopisto, Tietotekniikkakeskus