IT-päivät kiittää upeita yhteistyökumppaneitaan!
Jos yrityksesi haluaa olla mukana, Ota rohkeasti yhteyttä!

Tietoa yhteistyökumppaneille käytännön järjestelyistä löydät täältä

Pääyhteistyökumppanit

Gofore Oy

Gofore on uuden opetusalan ekosysteemin integraattori ja arkkitehti. Työskentelemme keskeisten opetusalan uudistusten kuten Opetushallituksen Oppija -verkkopalvelun sekä Helsingin yliopiston verkkopalveluhankkeiden parissa.

Cerion Solutions Oy

Cerion on tiedolla johtamisen ja toiminnan tehostamisen innovatiivinen palveluyritys. Toimitamme IT-ratkaisuja ja palveluja, jotka antavat asiakkaalle tukea kokonaisvaltaiseen johtamiseen. Pitkäaikainen yhteistyömme korkeakoulujen kanssa takaa vankan toimialaosaamisen, jota hyödyntäen toteutamme ratkaisumme aina asiakkaan näkökulmasta katsottuna.

Yhteistyökumppanit

Digia Oyj

Digia tarjoaa julkiselle sektorille sovelluskehityspalveluita, portaaliratkaisuja, integraatioratkaisuja, sekä näihin liittyviä ylläpito- ja tukipalveluita. Digian ratkaisuja löytyy monilta elämän alueilta keskus- ja paikallishallinnosta sekä julkisista palveluista.

IT-päivät 2014 tapahtumaa olemme sponsoroineet toteuttamalla tapahtuman mobiilisovelluksen, käyttäen Digian maailmanlaajuisesti tunnustettua Qt- kehitysympäristöä.

Eduix Oy

Eduix tarjoaa koulutusorganisaatioille tehokkaat ja edistykselliset palvelupohjaiset työkalut muun muassa opetuksen suunnitteluun ja hallinnointiin, palautteen hallintaan, työaika- ja lukujärjestyssuunnitteluun. Eduix on Peppi-konsortion perustajajäsen. Palveluitamme käyttää suurin osa yliopistoista ja ammattikorkeakouluista sekä monet toimialan tukiorganisaatiot.

Cygate Oy

Cygate on Pohjoismaiden johtava turvallisten tietoverkko- ja palvelinkeskuspalveluiden toimittaja. Toteutamme luotettavia ja liiketoimintaa tukevia tietoverkko- ja tietoturvaratkaisuja sekä tuotamme niihin liittyviä palveluita yrityksille ja julkisille organisaatioille. Korkean käytettävyyden palvelinkeskuksista tuotetuilla palveluillamme varmistamme asiakkaidemme palvelinjärjestelmien toiminnan ja tietoturvallisuuden.

Atea Finland Oy

Atea auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Tuomme uusia innovatiivisia ratkaisuja markkinoille ja neuvomme asiakasta tietotekniikan jatkuvassa, suunnitelmallisessa kehittämisessä.

NetApp Oy

NetApp on maailman johtava tallennusjärjestelmien valmistaja. Yritykset ympäri maailman luottavat NetAppin ohjelmistoihin, järjestelmiin ja palveluihin liiketoimintakriittisen datan hallinnoimisessa. Omistaudumme asiakkaidemme menestykseen yhteistyöllä ja todistetulla asiantuntemuksella. Tätä asiakkaamme arvostavat!

Fujitsu Oy

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Yli 170 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Fujitsun liikevaihto oli 41,1 miljardia euroa 31.3.2013 päättyneellä tilikaudella. Suomessa Fujitsun palveluksessa työskentelee 2 600 ihmistä.

Infotool Oy

Infotool on tieto- ja palvelujohtamiseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, jolla on yli 20 vuoden kokemus luotettavien, monipuolisten ja parhaaksi todettujen ratkaisuiden ja palveluiden toimittamisesta asiakkailleen kaikissa neljässä Pohjoismaassa.

Tietoa näytteilleasettajille ja sponsoreille IT-päivistä löydät täältäTarvittaessa ota yhteyttä info at it2014.fi!