Tietoa osallistujille

Lue täältä käytännön ohjeistus IT-päivistä

Iltajuhla

Lue täältä uutinen IT-päivien iltajuhlista

Näytteilleasettaja?

Lue täältä käytännön ohjeita IT-päivien näyttelyn suhteen!

Majoitus

Majoitusyhteistyökumppanina vuoden 2014 IT-päivissä on Scandic Grand Marina. Hotelli tarjoaa tilaisuuden yhteyteen tasokasta majoitusta edulliseen hintaan.
  • 129e, yhden hengen huone/vrk
  • 149e, kahden hengen huone/vrk

Majoitukseen sisältyy aina runsas aamiainen, aamusauna sekä kuntohuoneen käyttö.

VARAUSOHJEET

Jokainen kävijä (tai jokainen korkeakoulu) varaa huoneensa itse, sitä siis ei tehdä IT-päivien lipunoston yhteydessä IT-päivien lomakkeella!

Huonevaraukset 20.10.2014 mennessä varauskoodilla BHEL041114. Varauksen voi tehdä joko netistä, sähköpostilla grandmarina@scandichotels.com tai puhelimitse +358 9 16 661. Varatessa on mainittava varauskoodi.

Mitkä IT-päivät?

It-päivät on kaksipäiväinen konferenssi, jonka tarkoitus on edistää korkeakoulujen yhteistyötä ja tiedonvaihtoa. Tarkoitus on siis sekä päivittää tietoutta, keskustella ja väitelläkin ajankohtaisista aiheista sekä verkostoitua niin korkeakoulujen, kuin toimittajienkin suuntaan.

IT-päivien järjestysvastuu kiertää Suomen korkeakouluilla. Vuoden 2014 IT-päivät järjestää Helsingin yliopiston tietotekniikkakeskus.

Vuonna 2014 IT-päivät järjestetään Marina Congress Centerissä. Iltajuhlaa puolestaan vietetään 4.11 klo 19 alkaen Ravintola Apollo Live Clubilla 4.11. klo 19.00 , osoitteessa Mannerheimintie 16. Iltajuhlassa luvassa musiikkia, ruokailua ja verkostoitumista.